Omena-kaurapaistos
Taas on se aika vuodesta kun omenapuiden oksat alkavat notkua kypsän omenasadon painosta! Tässä on yksi aivan ihana, mutta myös äärimmäisen helppo ja nopea, herkku johon omenasatoa saa hyödynnettyä. Vaniljakastikkeen kanssa tarjoiltu lämmin omena-kaurapaistos on ehdottomasti oma suosikkini elonkerjuuajan jälkkäreistä ja leivonnaisista.
Omena-kaurapaistos
10 oman sadon omenaa
(tai 6 kaupan omenaa)
1tl kanelia
100g voita
1dl fariinisokeria
3 dl kaurahiutaleita
1/2 dl vehnäjauhoja
Tarjoiluun: vaniljakastiketta
- Voitele uunivuoka ja poista omenoista siemenkodat. Leikkaa omenat lohkoiksi ja aseta vuokaan.
- Sulata voi ja sekoita siihen loput ainekset. Levitä omenalohkojen päälle.
- Paista 200°C:ssa alatasolla n. 30min.
Kommentit
Lähetä kommentti